בשנת 2011, החלטנו להפחית באופן הדרגתי את רמות הסוכר בכל מוצרי החלב שלנו. ההחלטה הזו הוציאה אותנו למסע בו ניסינו, שינינו, תיקנו ושיפרנו. פיתחנו את היוגורטים, הגבינות והמעדנים הטעימים והטובים ביותר, מתוך תפיסה של מינימום סוכר ומקסימום טעם.
ובאמת, כבר היום מוצרי החלב שלנו מכילים פחות עשרות אחוזי סוכר. החל משנת 2011, בה התוכנית להורדת הסוכר יצאה לדרך, הפחתנו כ- 2,526 טון סוכר מכלל מוצרי המחלבות. בשנת 2018 נוריד כ-550 טון סוכר מכלל מוצרי החלב שנייצר, ובשנים הקרובות נמשיך ונפחית את האחוזים, כדי להפוך את מוצרי החלב לאיכותיים והטובים ביותר, וגם לכאלה שקרובים במיוחד לטעם האמיתי, המקורי, של חומרי הגלם.
למה אנחנו עושים את זה?
הבנו שהיום, כולנו צורכים יותר מדיי סוכר. הוא נגיש לנו, זמין כמעט בכל מקום והאמת היא – שהוא פשוט טעים. וזאת, בין השאר, אחת הבעיות איתו - לפעמים הוא יותר מדיי טעים. סוכר הוא מסוג החומרים שככל שנצרך מהם יותר, כך נרצה מהם יותר, ובסופו של דבר, גם נאכל מהם יותר.